Acordarea de Legitimitate Conducatorilor sau Cum sa Oferi Putere Gratuit Hotilor si Tradatorilor

de nuvotati

Iata ce aflam din articolul ziarului Financiarul: Traian Băsescu îi îndeamnă pe români să meargă la vot pentru ca rezultatul alegerilor să-i legitimeze pe noii aleşi

Preşedintele Traian Băsescu a transmis un mesaj cu ocazia alegerilor locale care vor avea loc duminică, 10 iunie, în care îi îndeamnă pe români să participe la vot, astfel încât rezultatul acestui scrutin să legitimeze noii aleşi şi face apel la instituţiile implicate ca procesul electoral să se desfăşoare corect.

‘Duminică au loc alegeri locale. Fac apel către toate instituţiile statului legal implicate în procesul electoral să asigure desfăşurarea corectă, în condiţii de legalitate şi transparenţă, a procesului electoral. Îi îndemn, totodată, pe toţi românii cu drept de vot să participe la alegerile locale, astfel încât rezultatul acestui scrutin să legitimeze noii aleşi şi să-i oblige să respecte promisiunile electorale.

Solicit formaţiunilor politice participante la alegeri să respecte regulile în timpul alegerilor locale, să asigure prezenţa reprezentanţilor în secţiile de vot şi să asigure desfăşurarea corectă a procesului electoral şi a procesului de numărare a voturilor’, se arată în mesajul preşedintelui, transmis sâmbătă.

Duminică, de la ora 07,00, se deschid secţiile de votare, peste 18.000.000 de alegători fiind aşteptaţi, până la ora 21,00, la urne, pentru a alege autorităţile administraţiei locale.

Peste 280.000 de cetăţeni candidează pentru aproape 45.000 de funcţii de aleşi locali.

Românii cu drept de vot urmează a alege 3.187 de primari din 14.139 de candidaţi la nivelul întregii ţări, inclusiv primarul general al Capitalei, 41 de preşedinţi de consilii judeţene din 368 de candidaţi, 1.338 de consilieri judeţeni din 15.635 de candidaţi şi 40.311 consilieri locali din 255.276 candidaţi.

Potrivit MAI, au fost confecţionate 87.100 de ştampile cu menţiunea ‘votat’, au fost tipărite peste 17 milioane de timbre autocolante şi au fost imprimate peste 80.500.000 de buletine de vot.

Comentariu NuVotati:

Dar noi stim foarte bine ce inseamna acordarea de legitimitate actualei clase politice, din articolul Ce Reprezinta Votul ?

Acordand legitimitate nu numai ca esti de acord dar si sustii  tot ceea ce urmeaza sa se intample, in concluzie esti partas la dezastrul national.

Neacordand legitimitate, din principiu nu mai esti obligat la absolut nimic din ceea ce decide guvernarea, iar hotararile legislative precum si efectele lor, pot fi contestate si anulate ulterior, iar autorii lor pot fi trasi la raspundere.

Reclame