Un exemplu de demnitate: Maia Morgenstern si Rosia Montana

de nuvotati

Comentariu NuVotati:

Acum intelegeti de ce nu a fost rentabil mineritul romanesc? Pentru ca cei ce exploatau, eram noi. Acum dintr-o data e foarte rentabil, evident exploatatorii vor fi strainii, dar nu pentru ca ei ar avea ceva tehnologii mult mai speciale decat cele folosite de catre noi. E mult mai rentabil pentru straini, pentru ca vor plati mana de lucru cu 250 de euro pe luna in loc de 3-4000 de euro, timp de cativa ani, ani in care vor suge totul din pamantul tarii si vor lasa in spate un dezastru. Iar cand vom cere despagubiri, vom ajunge la concluzia ca nu avem ce recupera de pe nimeni.  Aviz incidentul de la Baia Mare – firme diferite, aceeasi oameni.

20 de ani am fost dati cu smirghel pe creier si ni s-a spus ca patriotismul si nationalismul e daunator. Da, e daunator pentru straini si pentru tradatorii de tara.

Cand vom avea si noi demnitatea de a face un gest pentru tara noastra?

Cel putin sa stam acasa in ziua scrutinului si sa nu mai votam inchinatori la lucifer, hoti, tradatori si vanzatori de neam si tara, asta cel putin daca ne numim marturisitori de Hristos !

Obligatoriu de citit:  Ce reprezinta Votul?

Up date: Un nou videoclip, similar celui cu Maia Morgenstern, cu actorul Dragos Bucur de aceasta data:

Anunțuri