Pentru un crestin roman, diferenta dintre VICTOR PONTA si KLAUS JAHANNIS este precum diferenta dintre SODOMA si GOMORA sau dintre MAGIA ALBA si MAGIA NEAGRA

de nuvotati

Iata ce aflam in articolul fratelui Vasile de pe blogul Saccsiv: http://saccsiv.wordpress.com/2014/11/04/pentru-un-crestin-roman-diferenta-dintre-victor-ponta-si-klaus-jahannis-este-precum-diferenta-dintre-sodoma-si-gomora-sau-dintre-magia-alba-si-magia-neagra/

Majoritatea dintre noi, ortodocsii romani ce comentam pe internet, am inteles ca n-avem ce cauta la vot:

Alegeri: ABSENTEISM = NELEGITIMATEA clasei politice. Prezenta masiva la VOT cu ANULAREA VOTURILOR = LEGITIMITATE

MIRCEA PUSCASU: Boicotaţi alegerile, NU MERGETI LA VOT! Staţi acasă şi VOTAŢI☺PETRE ŢUŢEA!

Ciprian Voicila: DE CE NU O SA VOTEZ?

Adrian Grigoriu: CE FACEM LA VOT?

Video: OILE “ALEGAND” STAPANUL …

Caricatura zilei: VOI CU CINE VRETI SA VOTATI?

Ras amar: POEZIE ELECTORALA. Neaparat de citit si de la COADA LA CAP …

La nivel national au priceput treaba asta oleaca mai putin de 50 %. Dar la nivel national multe altele nu le pricepe poporul si asta in primul rand deoarece nici macar nu afla despre ele.

Trist este insa ca dintre noi sunt destui cei care se bulucesc spre cabinele de vot. Asta e, trebuie sa avem rabdare pana s-or dumiri si ei.

Dramatic este insa altceva: ACTIVISMUL pentru un candidat sau altul.

In cazul primului tur, i-am inteles pe cei ce ne spuneau cu cine ar vota ei, mai ales ca formulau idei de genul: hai sa incercam si cu cutare. Dar erau asa, cu bun simt, ne-o ziceau de doua trei ori si gata.

I-am inteles insa mai greu pe cei ce ne torpilau cu militantismul pro te miri ce salvator al natiunii dintre cei 14. Insa sa zicem ca trecem si peste asta.

Nu-i inteleg insa deloc pe cei ce acum, ca au ajuns doi in finala, au inceput sa ridice tabere razboinice pro Ponta sau pro Johannis.

Fratilor, dar chiar nu se vede chiar si din avion ca sunt doi pioni ai acelorasi stapani? E drept, unul alb si unul negru, care par a se lupta pe o tabla de sah, dar care de fapt vor implementa absolut tot ceea ce au stapanii lor de bifat pe agenda:

  • Cipuri – eGuvernare – internetul obiectelor – disparitia banilor cash
  • Ecumenism (are si politicul un rol important in ecuatia asta, pentru cine n-a inteles inca, poate voi dezvolta intr-un viitor articol)
  • Consolidarea imperiului UE
  • “Independenta” energetica = Chevron
  • Homosexualitate

Si multe altele pe care nu le mai insir acum.

A nu intelege asta, e grav. A intelege, dar a cauta sa identifici care dintre ei reprezinta raul cel mai mic, este insa si mai grav. E ca si cum alegi intre Sodoma si Gomora sau intre magia alba si cea neagra.

Sigur, maestrii haosului, pentru a-i dezbina pe bietii crestini, ne prezinta situatia cam asa: Ponta = Moscova = leagatul bolsevismului. Si Johannis = Germania = motorul UE. Dupa care bietul crestin isi munceste mintea cu intrebarea: care o fi mai putin rau?

Adica aceeasi problema care li s-a prezentat maselor de pamanteni zeci de ani: ce-i mai rau, blocul vestic sau blocul sovietic? Evident, ascunzandu-se cumplita realitate cum ca ambele blocuri erau creatia acelorasi stapani …

Si tot evident ascunzandu-li-se maselor ca actuala UE e de fapt noua Uniune Sovietica. Cititi va rog articolele de mai jos, precum si toate link-urile de acolo:

Familia MOSCOVICI. Un exemplu, ca sa intelegem mai bine …

VACLAV KLAUS: În UE începi să te simți ca în COMUNISM

VIDEO – Vladimir Bukovsky: Uniunea Europeana, Noua Uniune Sovietica

Revenind la maestrii haosului, atunci cand nu li se pare suficienta mizeria de mai sus pentru dezbinarea crestinilor, o baga pe aia cu mafia. Si ii auzim astfel pe cei din tabara Johannis vorbind despre mafia PSD si invers. Ambele tabere dand exemple din activitatea DNA. Deci daca tragem linie ce constatam? Ca sunt la fel cu totii. Doar ca de exemplu bietul crestin anti Ponta nu-i vede decat pe ailalti …

Si astfel, in loc ca crestinii sa fie uniti in lupta impotriva punctelor din agenda ELITELOR, alea de le-am insirat oleaca mai sus, bietii de ei se lupta intre ei dandu-le posibilitatea marionetelor acelor ELITE sa le implementeze linistiti si fara batai de cap.

Veti intelege si mai bine citind:

Nu doar RAZBOIUL va duce la INSCAUNAREA ANTIHRISTULUI. Un paragraf din PROTOCOALELE INTELEPTILOR SIONULUI ne explica ce se petrece in jurul nostru chiar acum …

Reclame